Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Fottur i Jotunheimen gikk ikke som det skulle

Legg igjen en kommentar

Nei, så må jeg inrømme nederlaget.
Etter flere måneder med planlegging, drømming og testpakking så sitter jeg nå i Oslo med såre føtter, og brukket stolthet.

Hva gikk galt?IMG_0048
Jo i iveren etter å planlegge best mulig, så tok jeg min egen form i betraktining og fant ut at jeg skulle ta med telt i tilfelle jeg ikke klarte de vanlige etappene og derfor kunne sove hvor jeg ville. Men når man pakker for telttur blir lett sekken litt tyngre enn om man planlegger å gå fra hytte til hytte. Så derfor ble sekken (som jeg fikk 2 dager før avreise) hel 30-35 kilo tung. Og når første dag ender med et vanvittig regnvær så blir lett bagasjen kilo tyngre grunnet vann i teltet etc.

Men med godt mot gikk jeg videre selv om reaksjonen fra folk jeg møtte var å se dumt på meg. Jeg skjønner jo hvorfor. En liten halvfeit jævel med en sekk større en den Lars Monsen hadde tvers av Canada. Det måtte jo gå gale. Fikk dette bekreftet på Spiterstulen fra en erfaren kar: » det er den største sekken jeg har sett i Jotunheimen noensinne»

Men turen har gått veldig bra. Selv om føttene ble helt ødelagt pga for tung sekk og for myke sko sammen med oversvømte stier som gjorde skoene våte så så jo ikke bena ut.

MEN konklusjenen min er som følger. Denne halvfeite kroppen med ødelagte knær er ikke i så dårlig form som han trodde.

Så selv om bena er ødelagt og jeg har lært masse om å pakke sekken med de riktige tingene (bla at et 3 manns telt er for stort å bære alene sammen med mat for en uke) så har jeg virkelig fått smaken på fjell livet. Så dette vil jeg jeg igjen. Nå er planen å kjøpe nye sko og planlegge neste tur igjen så raskt som mulig.

Helt til slutt må jeg få med to ting.

Dette skulle være en ego trip uten å ta hensyn til noen, men når man møter en super søt jente før man drar er beslutningen lettere om å dra hjem letter. Ikke at dette påvirket beslutningen om å dra hjem, det var det bena som gjorde. Men pokker hvor deilig det var å komme hjem til en som ønsket deg hjem.

På vei hjem møtte jeg et av de mest interressante og beundringverdige menneskene jeg noensinne har møtt. Sjur fra Bergen med en historie og et engasjement for et enkelt menneske. Den personen gjorde dype intrykk og er en person som kan være et forbilde for oss alle. Jeg håper å få treffe ham igjen og høre fortsettelsen av hans historie som jeg ble en del av.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s