Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hvorfor jeg kommer til å se ut som en tulling denne måneden – Movember!

Legg igjen en kommentar

November eller som den heter fra nå Movember: Movember is an annual, month-long celebration of the moustache, highlighting men’s health issues, specifically prostate cancer and depression in men.

Så grunnen til at jeg gjør dette er altså ikke å se ut som en konemishandler, men på en morsom og engasjerende måte spre budskapet om mens helse og prostata kreft, og forhåpentlig vis samle inn litt penger. Kvinnene har sin rosa sløyfe aksjon, det er på tide menn får sin egen. Vi er jo ikke særlig flinke til å oppsøke lege.

Movember gjennomføres nå på 6. året og har tilsammen samlet inn over 62 millioner australske dollar (over 320 mill kroner) til forskning på prostatakreft og depresjoner blandt menn. Saker som ofte er oversett og neglisjert.

Det finnes ikke noen ordentlig movember bevegelse i Norge, men vi er flere og flere som er med på denne bevegelsen. Så denne måneden skal jeg la barten gro og la resten smake maskinen hver dag. (jeg har jo stort sett 3 dagers)

Så om du ønsker å støtte saken: join mitt MOteam her! Dette gjelder ikke bare gutta. Jenter kan joine som MO sistas.
På mitt MOteam står mine stolte MObro’s i hele Brekke familien. Besøk vårt MOteam og hjelp meg å være den som klarer å samle inn mest penger.

Mo3

Min MO dag 3

På facebook kan du også til tider se min MOprogress gjennom videor. Hver dag tar jeg et nytt bilde av min MO og legger ut som til sammen skal lage en film.

GO MOBros and MOsistas

 

Og sånn ser det ut etter dag 20.

En liten oppdatering ser du på bildet heller og du kan lese litt mer i dette inlegget!

 

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s