Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Mer fjell og enda mer Fjellfilm

Legg igjen en kommentar

Hurrungane sett fra Turtagrø

Hurrungane sett fra Turtagrø

Høsten er for meg Fjellfilmfestival, og i år har jeg faktisk fått oppleve en del fjell gjennom vinteren på ski og sommeren med turer på fjellet.  Akkurat nå befinner jeg meg på Turtagrø, desidert mitt favorittsted for å komme seg vekk fra Oslo.Fjellfilmfestivalen arrangeres i år for 8. gang, og det er 5 året jeg er her. De fire siste som teknisk ansvarlig. Så snart jeg har fått min dose sol og sommer ser jeg fram til og lengter til Turtagrø og Fjellfilmfestivalen. Mange skjønner ikke hvordan jeg kan elske det å ta ut en uke ferie fra jobb for å løpe rundt som en strikkball på fjellet for å arrangere en slik festival. For meg er dette stresset moro og gir meg masse.

Pga stresset med festivalen, er det sjeldent at jeg får tid til å gå tur under selve festivalen. Derfor valgte jeg i år å ta med min kjære og noen venner til noen dager med tur før festivalen. Vi dro opp lørdag og kom fram til et solfylt Turtagrø med en varme som ikke er vanlig i begynnelsen av september. To netter i telt med temperaturer opp mot 15 grader 884 moh. er ikke dårlig.

Turene gikk til søndag til Fremste Skagastølsvatn med en fantastisk utsikt mot Skagastølstindene og Dyrhaugsryggen. Det var så varmt at vi satt i shorts og bar overkropp mens vi spiste. Noe av turfølge badet til og med i det 4 grader varme vannet som kommer rett fra breen.

Dyrhaugstind

Store Skagastølstind og Bandet

Store Skagastølstind og Bandet

.

Mandag gikk turen til Fuglesteg, en liten fjellgård 630 meter opp fra Sognefjorden. Denne fantastiske gården er bygget opp igjen av det lokale turlaget og både gården og utsikten er verdt turen opp.

Utsikt fra Fuglesteg mot Skjolden

Fuglesteg

Fuglesteg

Nå er det tid for Fjellfilmfestivalen. Dette er en helg fylt med turer, foredrag og fjellfilmer. Festivalen trekker neste 1000 mennesker til Turtagrø og avsluttes med det kjente Dunjakke discoen i sirkusteltet. Som ansvarlig for alle filmer, foredrag og alt det tekniske er det hektiske dager. Nå er sirkusteltet oppe og de neste dagene går med til videre rigging og gjennomføring av festivalen. Jeg håper været holder seg og at det blir like god stemning som det pleier.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s