Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Når talenter finner veien til internett

1 kommentar

Jeg kom i dag over denne videoen gjennom bekjente på Facebook. Hele greie er enkel. En utrolig dyktig kar har laget et instrument og spiller det. Det blir filmet og lagt ut på nett. En annen finner det og legger det ut på youtube. I underkant av 400 000 mennesker har sett denne videoen, men det finner veldig mange andre som har lagt ut samme klipp.

Det morsomme er at man ikke vet hvem dette er, men det spres seg raskt, og det med god grunn. Med et hjemmelaget instrument av plastrør og et dyktig talent blir jeg helt overveldet av hvor utrolig kult dette er.

Den er absolutt verdt å se og å dele med andre. Hvor mange visninger denne filmen kommer til å få blir spennende å følge med på.


Kommentar lørdag 4. desember. Videoen er nå fjernet fra youtube grunnet rettighetsspørsmål. Det siste jeg så var at videoen hadee 1,2 millioner visninger. Da han som hadde laget instrumentet og sangen var ukjent regner jeg med at dette kan være en av grunnene til at filmen er fjernet. Om jeg finner den igjen skal jeg gi dere beskjed.

 

Ny update:

Har funnet en annen versjon av filmen


 

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

En tanke om “Når talenter finner veien til internett

  1. Fett! Han er sterkt inspirert av Blue man group 🙂

    Mekting imponert over koordinasjonen og arrangementet til han duden over her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s