Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Sosialt ansvar i sosiale medier – Ansvarlig drikking

Legg igjen en kommentar

Hvordan kan man linke sosiale medier med sosialt ansvar?

Diageo lanserer nå sitt nye konsept Nightlife Confessions. Diageo er verdens største distributør av sprit og vin. De ser viktigheten rundt det sosiale ansvaret de har rundt dette med vettug bruk av alkohol og ansvarlig sjenking.

Nightlife Confessions er en ny interaktivt konsept, hvor brukerne kan komme med sine ærlige meninger om ansvarlig drikking og nattelivet, i en Confession boks som plasseres rundt om kring i ulike byer med tilknytning til utesteder. 

Prosjektet kommer til liv gjennom videoene, som er innarbeidet nasjonalt, i  flere land, i klubber og barer. Videoene vil være tilgjengelig på siden websiden og gi folk muligheten til å fortelle sannheten om ansvarlig drikking, og hva de mener med de legger i begrepet Nightlife.

I tillegg til bruken av videoer, vil siden gi nyttig informasjon gjennom blogger om prosjektet, samt oppdaterte nyheter om hvor du kan finne i boksen. I tillegg forventes det videoer av internasjonale stjerner fra natten, musikere, DJs og arrangører.

Det blir spennende å se hva de får til i tiden fremover.

Her kan du se teaseren:

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s