Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hjelp vi skulle på Facebook

1 kommentar

Hva har skjedd etter at Tele2 gikk på Facebook?

I høst holdt Dataforeningen et seminar kalt Hjelp vi skal på Facebook som var en stor suksess. Nå gjentar de suksessen og denne gang kan du få vite enda mer. Blandt annet fra meg.

Tele2, hvor jeg jobber, fortalte første gang hva vi skulle gjøre på Facebook og alle som var der fikk se sidene få dager før de ble lansert. Denne gangen skal vi fortelle hva vi tenkte før lansering men også hva som har skjedd siden vi lanserte. Nå har vi over 5000 venner og stor trafikk. Det har vært en utrolig artig prosess. Som ansvarlig for Kundeservicen over siden har det vært en utrolig spennende erfaring, og vi vil dele våre erfaringer så langt.

På seminaret får du også mange andre gode erfaringer med bruk av Facebook og ikke minst får du en innsikt i de utfordrende reglene på Facebook. Dette er et seminar for alle, både de som allerede er på Facebook og de som vurderær og vil vite hvordan dette fungerer.

Jeg anbefaler alle som går med en tanke om Facebook eller som allerede er der som ønsker å lære av flere å komme dit. På sist seminar satt jeg igjen med masse verdi og det er utrolig spennende å høre førstehåndserfaringer fra små og store selskap. Litago, NSB og Lille Vinkel sko deler sine erfaringer.

Det jeg satt igjen med etter forrige runde var: Det er utrolig lett å gjøre feil i forhold til Facebook sine regler. Men med litt innsyn unngår man å miste sider og profiler.

Les mer og meld deg på i dag!

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

En tanke om “Hjelp vi skulle på Facebook

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Hjelp vi skulle på Facebook « Eskedal -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s