Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hvordan bli varslet hver gang noen skriver på veggen din på Facebook!

3 kommentarer

Å delta i sosiale medier krever tilstedeværelse og oppmerksomhet. Det holder ikke bare å skape en Facebook side og tro at man får fans. Siden din må gi en verdi og du må skape dialog med kundene dine. Men i en travel hverdag er det ikke alltid like lett å hele tiden sjekke om noen har skrevet på veggen din.

Nå finnes det en løsning!

Norske Hyper Interaktiv gav årets julegave til alle som har sider på Facebook: Hyper Alerts  -tjenesten Facebook glemte.

Jeg har nå testet denne tjenesten siden det ble lansert. Den gir deg e-postvarsler når noen poster på siden din. Du kan selv velge hvor mange varsler du vil ha og når du vil ha dem. Så du bestemmer selv hvor mange varsler du ønsker. Noe av det beste er at du faktisk kan legge inn varsling på sider som du ikke administrerer, konkurrentene dine. Da kan du se hva som skjer hos andre.

Jeg vet at denne har blitt veldig populær i Norge og mange har gitt positive tilbakemeldinger. Jeg likte den så godt at jeg delte den med Mari Smith, en selverklært amerikansk Facebook ekspert som deler masse nyttige tips. Hun likte den så godt at hun har skrevet en anmeldelse av den.

Så nå har jeg delt den med deg også.

Disclaimer
Jeg jobber i Tele2 og Hyper Interaktiv har laget våre Facebook applikasjoner. Dette er min personlige anbefaling.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

3 tanker om “Hvordan bli varslet hver gang noen skriver på veggen din på Facebook!

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Hvordan bli varslet hver gang noen skriver på veggen din på Facebook! « Eskedal -- Topsy.com

  2. Hei Cecilie! Dette var interessant e5 lese. Pe5 Sunnmf8re Museum har vi jbbeot en del med sosiale medier siste e5ret. Omtrent hvalparten av staben har ve6rt pe5 kurs, vi har skrevet sosial mediestrategi og jobber med e5 holde tritt og kanskje ligge litt foran. I all fall foran andre museer. Museer/kulturinstitusjoner har kanskje brukt tid pe5 e5 komme i gang med den sosiale medieverden fordi vi i utgangspunktet ikke har hatt en veldig «hissig» markedsff8rig. Det var i all fall en umiddelbar tanke etter at jeg hadde lest innlegget ditt, men er nok bare en av flere e5rsaker. I tillegg er vi ikke se5 mange og derfor blir tid ofte en av de store temaene ne5r en ge5r inn pe5 utvikling av nye mediestrategier. Om du har lyst til e5 se hva vi holder pe5 med, finner du mer informasjon pe5 ve5r hjemmside.Og takk for en flott blogg. Den ff8lges og leses!

  3. Hei Hidetoshi, takk for at du leser bloggen min og kommenterer. Godt den kan gi litt nytte. Lykke til med egen satsning i sosiale medier. Har du innspill til innlegg så bare gi beskjed.

    Mvh

    Erik Eskedal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s