Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Vil du at Facebook skal spamme ned privatmailen din? Det finnes en løsning.

2 kommentarer

Slik ser Facebook sin e-post varsel ut.

Mange som meg er administrator på flere sider på Facebook. Og i går lanserte Facebook endelig en etterlengtet funksjon. Nemlig at man varsles når noen skriver eller kommenterer på sidens vegg. Men de fleste har registrert sin facebook konto med sin private e-post. Og vil du virkelig bli spammet med mangfoldige mail i den private innboksen om ting som kanskje er jobbrelatert?

Hyper alerts fortsetterJa funksjonen er etterlengtet men kan bli veldig støyende. Samtidig så er det noen begrensninger med varslingene fra Facebook. Nemlig at dersom det er en kommentar så vises bare kommentaren i mailen, og ikke hvilken post den er kommentert på. Dette gjør at du faktisk må klikke deg inn på siden for å lese bakgrunnen for kommentaren. På den annen side kan du svare på posten gjennom å svare på e-posten, og det kan være nyttig.

Jeg velger derfor å fortsette å bruke Hyper Alerts som jeg har skrevet om tidligere. De gikk i dag ut med meldingen om at de kommer til å fortsette. Deres varslingssystem lar deg selv bestemme hvilken e-post du vil ha varslene til. Facebook sine varsler begrenser seg kun til sider du er administrator på, men Hyper Alerts lar deg også få varsler fra andre sider du ønsker å følge. Og du kan selv bestemme intervallene for når varslingen skal finne sted. Dette kan du ikke på Facebook.

Hvordan stoppe mail varsler fra Facebook.

For å stoppe varslene på e-post kan du gå inn på Kontoinnstillinger under Brukerkonto.

Facebook varsler for side

Velg Varsler fanen, og scroll deg ned til Sider. Nederst her finner du link til «Endre e-postinnstillinger for individuelle Facebook-sider»  Fjern avhukningen for den siden du ikke vil ha e-post varsler til.

Det er utrolig nyttig å ha varsler for når noen skriver på veggen din. Med Hyper Alerts så kan du selv velge når, hvor og hvordan du vil ha disse varslene.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

2 tanker om “Vil du at Facebook skal spamme ned privatmailen din? Det finnes en løsning.

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Vil du at Facebook skal spamme ned privatmailen din? Det finnes en løsning. « Eskedal -- Topsy.com

  2. Takk 😀
    Prøvde og feilet selv hehe..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s