Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Vil du bli tatt bilder av? – Jeg trenger trening

1 kommentar

Ønsker du bilder av deg og din kjære. Deg og dine barn? Jeg trenger trening for å ta bilder av par, familier og barn. Om dette er interessant gi beskjed så får du gratis bilder og jeg trening. Jeg trenger hjelp – trenger du julekort?

Om du stiller deg og din(e) kjære til disposisjon, så stiller jeg med kamera og bilder gratis.

Playing with Tigger 2

Som du kanskje har skjønt så er jeg en ivrig hobbyfotograf. Stort sett så har jeg tatt bilder av bygninger og andre statiske ting.
Mennesker er det jeg har tatt minst bilder av. I oktober har jeg fått det ærefulle oppdrag å ta bilder i bryllupet til et vennepar av meg. jeg har tatt bilder i bryllup før med suksess, men jeg påtar meg denne oppgaven med stor ydmykhet. Derfor ønsker jeg å trene. Jeg ønsker derfor å spørre min lesere om det er noen som ønsker å bruke litt tid sammen med meg slik at jeg kan ta bilder av deg og din kjære. Gjerne med barn, da brudeparet i oktober har et barn og jeg ønsker å trene på det å ha et barn med i bildet også.

Så dersom du har tid en time eller to en helg eller en ettermiddag (jeg trenger å trene i all slags lys) så gi meg en lyd på eeskedal@gmal.com. Om dere er et par, enslig forelder, med eller uten barn,1 eller 10 barn, det har ingen ting og si for meg. Jeg ønsker treningen. Og for deg så koster det en time eller to med leking i friluft eller inne. Som sagt er dette trening, og bildene blir så bra som de blir, men du får de gratis og kan få bruke de til hva du vil.

Er du singel og trenger nytt profilbilde på Facebook er ikke dette det rette.

Du trenger ikke å være gift, forlovet eller ha barn, jeg ønsker å ta bilder av par. At barn er med er et pluss. Og jeg tar gjerne bilder av  små barn alene.

De eneste kravene jeg stiller er at jeg kan få lov til å publisere de aller beste bildene (etter avtale med deg) på nett for å få tilbakemeldinger for å gjøre meg bedre.

Jeg trenger trening for bilder både inne og ute. Så har du en stue med vegger uten for mye bilder og stasj så går det også veldig bra.

Hvis du har lyst til å se litt mer på bilder jeg har tatt tidligere så se her:

Google+: En samling av ulike bilder tatt av meg: Google+ Gallery Photo

Flickr, stort sett bygninger og stederl litt sport og noe turer:

Eskedal på Flickr

500px Mine beste bilder. Natur og bygninger: Eskedal på 500px

Så hvis dette er av interesse for deg så ta kontakt på eeskedal@gmail.com

Jeg kan ikke love deg at det blir noe av her og nå, men jeg trenger all den erfaring jeg kan. ta kontakt, så får vi til noe. Ikke vær sjenert. Jeg er snill.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

En tanke om “Vil du bli tatt bilder av? – Jeg trenger trening

  1. Hei, så fint du presiserar at du er snill, for då kan du få ta familiebilde av oss! To vaksne, tre barn og ein kosekanin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s