Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Ikke tigg om at jeg skriver om produktet ditt!

Legg igjen en kommentar

Fairytale trollsI det siste har jeg fått noen henvendelser på e-post fra mennesker som ønsker at jeg skal se på og prøve deres produkter, digitale. Det er helt greit. Jeg liker å teste nye ting og er nysgjerrig på nye løsninger som kan effektivisere min eller min arbeidsgivers hverdag.

Men når den som henvender seg til meg tigger om at jeg skal skrive om det her på bloggen blir jeg provosert. NEI, jeg ønsker ikke å bli tipset om produkter fordi du ønsker at jeg skal skrive om dem på bloggen.

En stor del av meg har lyst til å liste opp navn på produkter, skjelle dem ut eller kun skrive en ren drittvaluering. Men det ønsker jeg å holde meg for god for. Jeg skriver om ting som engasjerer meg, ting jeg liker eller ting jeg ønsker å ha en mening om. Selv om jeg har delt mine erfaringer rundt bruk verktøy for overvåkning av sosiale medier, betyr ikke det at jeg interessert i ferie eller romanse apper.

Har du noe du mener jeg kan ha nytte av, tips meg og la meg selv avgjøre om jeg vil snakke positivt eller negativt om det. Sosiale medier er Earned Media, du må fortjene omtalen og ikke tigge om den. Har du gode nok produkter så vil du bli snakket om. Dersom folk ikke velger å snakke om produktene dine har de ikke livets rett. Earn it or kill it.

Dersom du tigger, gidder jeg ikke en gang å gå inn å se på det en gang.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s