Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

22 juli – Ikke glemt

Legg igjen en kommentar

Jeg har valgt å ikke dele mine tanker rundt 22. juli her. Selv om jeg satt på nett i 36 timer konstant etter dette skjedde og opplevde mye rart i sosiale medier har jeg valgt å ikke dele alt det jeg opplevde dette døgnet.

I etterkant kom det flere reaksjoner. En av de som gjorde mest inntrykk var denne sangen fra Juliane Pycroft-Fixter. En sang jeg trodde de fleste fikk med seg. Men dette var en sang laget av og for ungdommen fra Fredrikstad. Jeg mener den forteller mye om hva mange følte i de dagene etter 22 juli:


Litt musikknerd er jeg jo og derfor anbefaler jeg Julianes nye singel Endlessly som nå nettopp er sluppet. Denne jenta kan synge.

Disclaimer: Jeg hørte sangen Helter i dagene etter 22 juli og ble sterkt beveget av sangen, men mest av alt av stemmen til denne jenta. Morsomt var det da at jeg møtte hennes management, Dollhouse Management, på byen og kunne fortelle at jeg allerede var fan. Denne anbefalingen er min og min personlige og har ikke noe med mitt nylige kjennskap til Dollhouse Management,

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s