Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Inbound marketing vinner fremfor outbound i B2B

3 kommentarer

Jeg er veldig glad i infographics. Det har jeg sikkert sagt flere ganger. Social Media B2B delte i dag denne fantastiske infographicen hvor det fremgår at dersom man endrer markedsføring fra dyr outbound marketing til mer kost-effektive inbound marketing aktiviteter som blog, e-bøker og webinarer som gi verdi til kundene så vil du lykkes bedre. Innholdet du deler må være opplærende, underholdende og stå ut slik at dine følgere deler det i deres nettverk og på den måten øker rekkevidden.

Read more: http://socialmediab2b.com/2011/11/b2b-social-media-inbound-marketing-vs-outbound-marketing/#ixzz1cT4UZp3x

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

3 tanker om “Inbound marketing vinner fremfor outbound i B2B

  1. Hei Erik,

    Den her likte jeg VELDIG – tusen takk for sharing 🙂

    /Hans-Petter

  2. OMG, love it! Forøvrig er nettbutikken canis.no et interessant case. De har bygget opp et hundeforum på nettsiden sin, gir ut bøker på eget forlag, holder hundekurs og har en stor nettbutikk. Likevel sendte de ut mail til alle registrerte kunder og beklaget at de har blitt for dyre og fått for dårlig service i takt med at de har vokst seg store. Så vidt jeg kunne lese ut av mailen hadde de hatt en salgsnedgang, for kundene fant frem til billigere nettbutikker andre steder, samtidig som de fortsatte å bruke hundeforumet.

  3. Kjempefin! Elsker den infografikken. Men er det noen som kjenner til europeiske stats for inbound marketing (eller aller helst nordiske, selvsagt)??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s