Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Genialt Facebook stunt fra Heineken!

2 kommentarer

Selskaper om selger alkohol er ofte utrolig kreative i sin reklame. Men dessverre så er det ikke lov med alkoholreklame i Norge.
Heineken er et av de selskapene som jeg synes lager de kuleste reklamene og stuntene. Nylig kom det en endring i lovgivningen som nå sier at  norske tv selskaper som sender fra utlandet har lov til å sende reklame på norske TV’er, vil da være lov å skape norske Facebook sider for alkohol, så lenge de styres fra et sted utenfor Norge? Kommer vi til å få en norsk Captain Morgan eller en norskspråkelig Heineken Facebook side? (www.facebook.com/heineken er desverre ikke tillat i Norge, grunnet alkohollovgivningen)
Men de er veldig kreative. Julen handler om å gi, men hva om du har lyst på tappetårn hjemme. Du kan jo ikke kjøpe det til deg selv, men hva om noen andre kan kjøpe det til deg?

Da er jo ingenting bedre enn en vennfinner, hvor dere utveklser gaver. Du kjøper et tappetårn til han, han kjøper et tappetårn til deg. Helt genialt og lite egoistisk.

Se presentasjonen av Heinekens Facebook applikasjon her:

Og man må aldri glemme tidenes reklame:

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

2 tanker om “Genialt Facebook stunt fra Heineken!

  1. Den siste der har jeg faktisk ikke sett før! Men den var fantastisk! 🙂

    • Ja den er vel alle gutters drøm. Glad den kan skape glede ennå. Og da vet vi forhandlingskortet når nye hus skal bygges eller ting bygges om. 1 for 1.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s