Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Social Winter – Etterbønn

4 kommentarer

Gårsdagens og årets sosiale happening for oss som driver med kommunikasjon og digital medier toppet seg med felles bønn ledet av Nils Petter Nordskar.

Social Winter var oppfølgeren til Thomas Moens Social Summer som var en stor suksess. Jeg synes det var utrolig tøft gjort av Thomas og invitere til en heldagssamling, lørdag en uke før jul. Men folk lot julestria være og kom og lyttet til 20 minutters foredrag og med gode muligheter for sosialisering. Samt feire Thomas sin bursdag.

Jeg skal ikke oppsummere dagen, det er det sikkert andre som er bedre enn meg på. En god ide er å lese gjennom Twitter feeden til Astrid Valen-Utvik, verdensmester i twitter sammendrag (med hele 122 tweets fra dagen). Eller les  Hans-Petter Nygård-Hansens twittersammendrag her!

Men Nils Petter Nordskar oppsummerte på mange måter hele dagen i sin bønn, der vi var samlet alle de mest kristne av de kristne (innen sosiale medier), med Thomas Moen som ypperste prest, Thomas Skavhellen som klokker (konfransier) og avslutningsbønn av sogneprest Nordskar.

Første setning av bønnen er dessverre ikke med.

Her er full versjon fra de som filmet offisielt:

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

4 tanker om “Social Winter – Etterbønn

 1. Er flott at man deler informasjon om arrangement osv. Men det kunne vært mye mer konkret og bedre informasjon som deles via twitterkanalen til Astrid Valen. Selv om intensjonen er god, føles det ut som om budskapet er pushet på og verdien av informasjonen blir for liten. Jeg får ikke lyst til å følge ei som ikke opfyller forventningene mine i forhold til sosiale medier. Det holder ikke at intensjonen er god, produktet må samsvare med kommunikasjonen for at man skal få mersalg.

  MVH
  Espen Jahnsen

  • Hei Espen,

   Synd at du opplever verdien av informasjonen som for liten av det Astrid delte. Hun var en betalende deltager som på en veldig god og fin måte oppsummerte det som ble sagt, når det ble sagt. Hun har har selv forklart hvorfor hun velger å dele som hun gjør i sin egen bloggpost, hvor hun også oppsummerer dagen: http://valen-utvik.blogspot.com/2011/12/en-sosial-lrdag.html

   Dersom du finnen 1 person som oppfyller alle dine forventninger i sosiale medier så tips meg gjerne om dette. Mangfoldet av meldinger som ble delt denne dagen var stort (les gjerne Hans-Petters blogg om dette: http://hanspetter.info/2011/12/social-winter-twittersummering/) og jeg tror mange satt pris på det som ble delt, blant alle de som ikke fikk delta, enten ved å være tilstede eller følge det live på Facebook.

   Videoer av foredragene vil nok også bli delt i nær fremtid. Så får du se og sammenligne og se om det er nok til å gi deg lyst til å kjøpe mer og delta neste gang.

  • Hei Espen!

   Takk for din tilbakemelding ang måten jeg twitret på under dette seminaret. Det er alltid interessant for meg med tilbakemeldinger, både av positiv og negativ art, for dette er noe jeg selv føler jeg lærer masse av – og derfor vil utvikle meg videre ved å gjøre mer av. Jeg vet ikke om jeg helt forstår kritikken din? Budskapet er pushet på, skriver du – og det kan jeg vel bare bekrefte. Jeg twitrer live fra slike seminarer, og da er det mange budskap som kommer fra foredragsholderene, som skal formuleres på 140 tegn og deles med flere. Tror jeg hadde over 120 tweets på dette arrangementet, så ja – det pushes ut etterhvert som det kommer. Verdien av informasjonen blir for liten, skriver du også – og her håper jeg du vil utbrodere litt? Jeg kunne naturligvis skrevet live «referat» hvor informasjonsinnholdet nok kunne vært høyere enn jeg klarer å formulere på 140 tegn på twitter, men det er nok ikke mye man får tid til ved å skulle gjøre en lengre oppsummering live. Det måtte nok kommet i etterkant. Og om du ikke får lyst til å følge meg videre, så synes jeg slettes ikke du skal gjøre det heller. Jeg er særdeles motstander av tvangsfølging (fordi du følger meg, følger jeg deg) – jeg vil at de som føler jeg har noe å bidra med, skal fortsette å følge meg. Det er det som er noe av gullet medtwitter for min del 🙂

   PS: Hvilket produkt er det du mener må samsvare med kommunikasjoen for å få hvilket mersalg? Som Erik så klokt poengterer; jeg var bare en vanlig, betalende deltaker i går og gjorde dette kun av egeninteresse og for de som jeg visste ikke var til stede, jeg var ikke betalt av SocialWinter og det var ikke et markedsføringstiltak for å få flere betalende kunder neste år.

   Mvh,
   AstridVU

 2. Tilbaketråkk: En sosial lørdag! | I just had to tell you so

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s