Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Dårlig start på SXSW

Legg igjen en kommentar

Meningen har vært å blogge mest mulig direkte fra SXSW. Men med en noe dårlig start og begrenset med trådløst nett når 20 000 mennesker skal være online hele tiden har det blitt litt vanskeligere enn anntatt. Den dårlige starten skyldes rett og slett at reisen ble veldig mye lenger enn planlagt. Den var i utgangspunktet lang nok med en 19 timers tur. Men grunnet en «missed flight» fra Houston til Austin. ( la oss bare kalle det det, uten mer utbrodering) Endte vi opp med 4 timers soving på et dårlig hotel og eneste mulighet var leiebil. (det er ikke lett å komme på standbyeflighter når så mange mennesker skal til en og samme by. Derfor ble det en 3 timers biltur. Innom outlet for litt handling og så til flyplass for å levere bil og hente bagasje. Så vi endte opp med å komme fram 16 timer forsinket til hotellet. En etterlengtet dusj og så var det å komme seg til Austin Convention centre for registrering. Etter 1,5 timer i kø var endelig badgene i hånden. Vi hadde da allerede misset en del spennende foredrag.

Men nå er alt i orden og dagen i dag har lært oss litt om hvordan SXSW funger.
– Vær tidlig ute til foredragene. LEGO hadde mange 100 meter kø rundt hele hotellet for å komme inn.
– Les beskrivelsen ordentlig. Det er lett å misforstå titler om du ikke leser hele ingressen. Kjedelig å havne på et foredrag som ikke inneholder det du trodde.

Snart er første dag over. Det kommer oppsummeringer fra de beste foredragene, men det vil jeg gjøre fra macen på hotellet, da jeg også har tatt masse bild med det store kameraet samt noe video.

Så oppdateringer kommer. Starten var dårlig, men dette lover veldig bra.

20120310-081135.jpg

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s