Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hvem er best på infographics i Norge? – Hjelp oss å kåre Norges beste infographic!

6 kommentarer

Infographics er blitt en veldig populær måte å vise komplisert data på en nyttig og god måte. Det lages infographics for det meste. Alt fra drikkevaner til historien rundt sosiale medier. Pinterest har gjort samling og deling av disse enda enklere og selv har jeg laget et eget board for infographics som omhandler sosiale medier.

Men hvor er infographicsene fra Norge? Jeg har sjeldent sett noen spesielt gode fra Norge som blir delt på nett. Selv om infographics ikke er nytt og har vært brukt i nyhetsmedier i lang tid har jeg ikke klart å finne noen norske som skiller seg som kreative og designmessig bra. Så da Jørgen Helland kommenterte at jeg ikke hadde noen særlig norske i min samling og utfordret meg til å lage en norsk «death match» bland norske designere og informatører, tok jeg utfordringen.

Hvilken norsk infographics er den beste?

Jeg har derfor laget et board på Pinterest som heter Norges beste infographics. Her vil jeg samle alle de jeg kommer over og blir tipset om. Frem til 1.juni står man fritt til å stemme frem og diskutere hvilken som er best. Stemmegivningen går i form av likes på dette boardet. Har du tips til norske infographics? Send meg et tips på eeskedal(a)gmail.com eller post link i kommentartråden.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

6 tanker om “Hvem er best på infographics i Norge? – Hjelp oss å kåre Norges beste infographic!

  1. Visma burde jo absolutt hatt et bidrag i denne konkurransen!

  2. Finnes det virkelig så få? 3 stk på en måned?

  3. Jeg har laget infographics i Norge:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s