Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Nye digitale utfordringer

8 kommentarer

De siste årene har jeg fått jobbe med mange spennende  mennesker og fått mulighet til å tilegne meg ny kompetanse. Jeg har fått prøve ut nye ting i en verden som er i rask forandring. Jeg er blitt lidenskapelig opptatt av god og effektiv kommunikasjon i digitale kanaler.

Jeg startet i Visma i mai 2011 og har fått være med på en spennende reise med mye lærdom sammen med  fantastiske kolleger. Visma har tatt innover seg den digitale verden vi lever i og har investert penger og ressurser for å bli bedre i de digitale kanalene. Jeg har blitt utfordret rundt strategier, produktlanseringer, communities, sosiale  medier, kommunikasjon, webutvikling, content management, organisasjonsstrukturer og internpolitikk. Jeg håper grunnlaget og løftet jeg har vært med på å skape kommer til å sette spor og agenda for flere. Det er en tid jeg ikke ville vært foruten.

Jeg lever og ånder for sosiale medier og de mulighetene  disse kanalene gir for både mennesker og bedrifter.  Brukt riktig er de en ekstremt virkningsfull del av markedsmiksen.
Mange bedrifter er ennå på et tidlig stadie og ønsker kunnskap og hjelp rundt hvordan man skal ta i bruk disse nye kanalene på en riktig måte. En tilstedeværelse på Facebook er ikke nok. Det krever forankring både i ledelse og i strategier. Det er på det siste punktet hvor mange sliter.  Jeg får ofte  forespørsler om tips og råd, og ser at det ikke finnes noen som har rettet seg spesielt  mot -B2Bmarkedet direkte. Når det nå åpnet seg en mulighet til å ta denne posisjonen, kunne jeg ikke la være å gripe den.

Behovet i markedet for min kompetanse er stor og jeg får nå muligheten til 100 prosent  å dyrke min lidenskap og kompetanse – Digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B,  gjennom å få jobbe med og tilegne meg erfaring fra enda flere bedrifter. Flere og flere virksomheter får opp øynene for at digital kommunikasjon er en del av selskapets langsiktige strategi, ikke bare en kampanje for å få flest mulig følgere på Facebook. Jeg ønsker å vise at med god strategi i bunnen, kan ROI for digital kommunikasjon bevises i den totale markedsmiksen.

Effektiv digital kommunikasjon er nøkkelen. B2B-salg og kommunikasjon skiller seg fra B2C gjennom langsiktighet og flere parter i en hver beslutning. Kundene er digitale og det må leverandørene også bli. Her er det store muligheter og et tomrom i markedet som jeg ønsker å fylle.

Jeg starter derfor i Iteo Consulting fra 1. januar 2013. Iteo  har spennende kunder som trenger digital kompetanse og jeg ser frem til å bli utfordret av gamle og nye kunder på min kompetanse. Jeg vil fortelle mer om dette senere.

Min siste tid i Visma skal jeg , sammen med det dyktige teamet jeg har vært så heldig å få være en del av,  sikre at igangsatte prosjekter leveres. Jeg vet at det kommer masse spennende fra Visma i tiden fremover, også før årsskifte.

Les mer om Iteo her.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

8 tanker om “Nye digitale utfordringer

  1. Gratulerer med ny jobb. Det blir spennende å følge dere fremover. Lykke til.

    • Takk Espen, vi kommer nok med enda flere nyheter fremover og gleder oss stort til å komme i gang over nyttår. Men først fullt fokus på den siste tiden med supre kolleger i Visma.

  2. Supert! Gratulerer med ny flott jobb!! Iteo ser ut til å være et veldig spennende selskap. Og vi kommer vel til å høre mye om Iteo på Sosiale Medier i tiden etter 1. januar 2013 🙂 Lykke til!

  3. Spennende tider, Erik! Gratulerer med nye utfordringer. Vi får med andre ord hele en måned i samme selskap, du i slutten jeg i starten hos Visma.

    Lykke til videre!!

  4. Så kult! Mye som skjer med digitalt kompetente folk for tiden 🙂 GRATULERER med ny jobb, og gratulerer til Iteo med å ha fått en meningsdyktig, trivelig og besjeden bergenser med på laget! Blir gøy å følge deg og dere fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s