Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hvorfor skal din bedrift bry seg om sosiale medier?

1 kommentar

Vi mennesker er en sosial rase og sosiale medier lar oss utnytte dette enda mer.

Sjef i Hootsuite Ryan Holmes har laget denne videoen hvor flere av pionerene innen sosiale medier forteller hvordan og hvorfor sosiale medier har blitt så viktig for hele bedriften deres. En god video å vise ledelsen i din bedrift, for at de bedre skal forstå hvorfor sosiale medier har kommet for å bli at at de må ta bevisste valg for å henge med.

Hør blant annet fra:

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er byråleder og digital strateg i det digitale kommunikasjonsbyrået Iteo Digital AS. Erik og Iteo er spesialisert på digital kommunikasjon og sosiale medier for B2B-selskaper

En tanke om “Hvorfor skal din bedrift bry seg om sosiale medier?

  1. Det er dette som er det som må fokuseres på nå – social business. For mage som ikke har de sosiale mediene helt under huden enda tenker at social business betyr at du har en Facebook-side. Men det er alle disse nye kommunikasjonsmulighetene som er mer sosiale i sin egenhet som kan brukes på kryss og tvers innad og utad av bedriften som er det interessante fremover. Hvordan kan vår sosiale natur vidreforedles med nye tjenester, som gjør informasjonsflyten og kommunikajsonen bedre og mer naturlig, enn enveiskommunikasjon med e-post eller statiske nettisder. Jeg håper på å få disse mekanismene implementert mer i egen bedrift, dette er veldig spennende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s