Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Toyotas vindu til verden – Touchscreen vinduer i bilen

Legg igjen en kommentar

Tenk om du kunne klikke på det du ser utenfor bilvinduet og få vite hva det er du ser, hvor langt borte det er, eller rett og slett tegne det du ser.

Dagens biler blir mer og mer teknologiske, men det har stort sett vært under panseret at teknologien er plasser. Hva med passasjerene? Fremtiden lar passasjerene samhandle med det de ser ut gjennom vinduet i følge Toyota som i denne videoen presenterer Touch Screen bilvindu.

Da jeg var liten var det en kamp i baksete når vi skulle på lengre bilturer. Med to søsken som ble bilsyke med en gang og jeg som kunne lese og aldri ble bilsyk var det en kamp å engasjere oss barna i baksete. Wenche Myhre og Grand Prix kasettene gikk om og om igjen.

Etter noen år fant jeg trikset, jeg fikk lov å lese kart og satt derfor med NAF veiboken i fanget og fulgte med hvor vi var og etterhvert lærte jeg meg til å sniklese på de siden hvor de stod informasjon om området vi kjørte igjennom. Gledelig delte jeg med resten at rundt neste sving var det en stavkirke som bar bygget i bla bla. Sikkert til stor glede for resten, da vi kjørte der for 100. gang.

Toyota har nå laget en konseptvideo om fremtidens bil. Tenk om jeg kunne sittet og dratt fingere over vinduet og fått informasjon om det jeg så? Er dette fremtidens bilvindu? Et nytt vindu mot verden?

Se filmen her:

Spørsmålet er om man for familiens fred kun kan ha 2 barn, for hva skal den som sitter i midten gjøre de den ikke har et vindu. For å unngå krangling i baksete planlegger jeg kun 2 barn slik at alle har vært sitt vindu. Men jeg har vel litt tid på meg da jeg tror det er en stund til dette blir reelt i en bil.

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s