Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Bedre oversikt med Notifications på LinkedIn Company Pages

3 kommentarer

LinkedIn gjør stadig små endringer for å forbedre brukeropplevelsen. Nå har de nylig lansert to litt større endringer og den beste er den som nå ligger på firmasidene. Nemlig en god oversikt over notifications.

Screenshot 2015-02-18 10.25.50

Den nye fanen er ikke rullet ut på alle firmasider ennå, selv har jeg den bare på 1 av de 5 sidene jeg administrerer. Når denne funksjonen dukker opp på din side vil du som administrator av en firmaside se fanen Notifications ved siden av Analytics.

Menyen som viser Notifications tabben.

Når man klikker på den får man opp følgende fane.

LinkedIn Company pages Notifications fane

Under oversikten, finner du en liste over sidens siste oppdateringer og hvilke typer engasjement som har vært på de siste postene. Fra dette vinduet kan administratorer klikke seg direkte inn på en oppdatering og kommentere og respondere til brukerne.

LInkedIn company pages notifications oversikt

Du kan selv sortere hvilke oppdateringer du vil se.

Screenshot 2015-02-18 10.36.33

Har du fått Notifications tabben? Hva synes du om den? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet.

 

Det er også gjort en liten endring i toppen av Home tabben også for deg som person. Du får nå opp et oversiktsbilde i toppen som viser noen enkle datarundt hvordan din profil blir sett og hvem som har sett den. Dette lå tidligere i høyremargen.

Screenshot 2015-02-18 10.45.34

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

3 tanker om “Bedre oversikt med Notifications på LinkedIn Company Pages

 1. Hei! Dette begynner jo å bli gammelt nytt, men jeg er ennå ikke sikker på om jeg synes denne informasjonen er godt nok presentert. For min del minner det litt (for mye?) om det man ser på Facebook for eksempel, og jeg tror det er mulig å hente litt mer ut av dette for å gi bedre innsikt i engasjement og effekt.

  Conrad Selvik
  – – – – – – – – – – –
  http://markedsmannen.wordpress.com/

  • Jeg er helt enig med deg Conrad. De har en lang vei å gå. Dette var et langt steg for dem men det gjennstår fortsatt mye. Dessverre er de heller ikke så veldig åpne i forhold til APIet sitt og derfor sliter også analysetjenester med å hente gode data fra LinkedIn.

   Erik

 2. Bra artikkel, har delt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s