Eskedal

En blogg om digital kommunikasjon,sosiale medier og markedsføring, hovedsaklig for B2B

Hvorfor skal B2B bedrifter investere i sosiale medier?

1 kommentar

Sosiale medier for B2BHvor viktig er sosiale medier for innholdet i din markedsføringsstrategi? Ifølge en ny undersøkelse av Spotlight Communications spiller innholdet en sentral rolle.

Noen av de mest interessante funnene inkluderer det faktum at B2B markedsførere som bruker Twitter generere dobbelt så mange potensielle kunder som de som ikke gjør det.

I tillegg , er 82 prosent av leadsene som kommer inn fra Twitter. Norske B2B bedrifter er ikke de flinkeste på Twitter, så her har mange norske selskaper mye å hente. 57 prosent av B2B selskaper sier de genererer salg på LinkedIn. Hvor flink er din bedrift å bruke LinkedIn som leadsgenererende kanal?

Infografikken under viser kraften av blogging, noe som for mange bedrifter er en lite brukt kanal. Da det i dag er veldig vanskelig å komme igjennom til pressen og det er vanskeligere og vanskeligere å få de tradisjonelle mediene til å skrive om deg er fokus på å skape egne kanaler viktig. I egne kanaler kan du skape din egen stemme og fortelle hele historier. En blogg er en god trafikkdriver til websidene som igjen skal være der for å skaffe leads.

Se gjennom infografikken under og lær hvorfor din B2B bedrift bør ha fokus på tilstedeværelsen i sosiale medier, selv om man kan føle at sine produkter og tjenester oppleves som «usexy»

Hvordan markedsføre usexy B2B selskaper i sosiale medier. Infografikk

Forfatter: Eskedal

Erik Eskedal er en erfaren leder innen digitalisering og markedskommunikasjon med bred erfaring innen de fleste fagområder og spesielt B2B.

En tanke om “Hvorfor skal B2B bedrifter investere i sosiale medier?

  1. Tilbaketråkk: alexandersos6501

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s